Posted on Leave a comment

Våra bästa flyttips 

En flytt kan vara ett extremt stort steg i livet. Oavsett varför man flyttar innebär en flytt ganska mycket arbete. Man ska både packa, transportera saker, packa upp och komma i ordning i den nya bostaden. Här får du ta del av några av våra absolut bästa flyttips. 

Packa effektivt 

Att packa effektivt är en konst men när man väl har lärt sig kommer det underlätta enormt vid flytten. Se till att fylla kartongerna, men packa dem inte för tunga. Lägger du ner böcker i en låda kan du fylla den till hälften, medan du i resten av lådan lägger skor, kuddar eller kläder som också ska med i flytten. Du kan använda handdukar som ska packas ner för att slå in tallrikar, prydnadssaker eller annat du är rädd om. Flytta hemifrån - Flyttkartonger

Boka flyttföretag i god tid 

Om du vill ha hjälp av ett flyttföretag är det viktigt att du är ute i god tid. Om du bor på en mindre ort där det bara finns en eller två flyttfirmor är det inte säkert att de är lediga just när du vill flytta. Än värre blir det om du planerar att flytta under semestern eller i samband med andra högtider. I regel vet man att man ska flytta minst ett par månader innan det är dags och redan då är det tid att boka in flyttföretaget. Det gäller särskilt om du också vill ha hjälp med flyttpackning och städning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.