Flytta sen städa så snabbt du kan och njut

Japp, varför inte flytta snabbt och smidigt och ta en cappucino under tiden? Det skulle jag göra, det har jag gjort och det kommer jag garanterat att göra igen. Så nu kanske du undrar hur det går till egentligen, och det finns bara ett enkelt svar på den frågan, det är: flyttfirma. Jag bokar en flyttfirma så fort jag vet att jag ska flytta och datumet är satt. Det finns inget smartare att göra, dels så är det en direkt lättnad att veta att man kommer slippa att bära all den där skiten man skall packa ner, och man vet att det kommer gå snabbt så man kan komma i ordning i sitt nya hem. Dessutom komma dit full av energi och börja med en gång.

Det är riktigt lyxigt att flytta med flyttfirma

Det måste jag erkänna, en riktig lyx – men den är långt ifrån dyr, särskilt nu när vi har ROT – avdrag att använda och priserna är relativt låga. Eftersom det är hög konkurrens så finns det många att välja mellan och då sjunker priserna naturligt. Att boka flyttfirma och använda ROT avdrag är bland det bästa man kan göra för pengar i min mening och det är knappast dyrt när man tänker efter. Jag menar det kostar ju en hel del att hyra skåpbil och hålla på också, och räknar man in alla kostnader för att flytta själv så går det nästan på jämt ut. Man får dessutom låna flyttkartonger av sin flyttfirma och bara där sparar man några tusen. Så tänk smart och boka flyttfirma så fort du vet när du skall flytta.

Vad väntar du på?

Om du har en flytt framför dig, varför inte ringa upp en flyttfirma med en gång och se om dem kan hjälpa dig med ditt uppdrag, det finns många flyttfirmor redo att tjäna dig där du bor och du behöver bara Googla lite snabbt för att hitta dem. Glöm inte att kolla så att dem är registrerade för F-skatt i Sverige, annars är det helt lugnt. Du behöver inte oroa dig för något om dem är det. Då är det en seriös firma och du kan vara lugn.